Coördinator organisten

We mogen weer (zachtjes) zingen en hopen dat we de lofzang nooit meer hoeven te staken! Daarbij hebben we echter wel begeleiding nodig. Op dit moment zijn we gezegend met onze organist Marien Stouten, die de diensten in de Grote kek op het orgel begeleidt. Vanaf oktober hopen we na lange tijd weer diensten te kunnen houden in de Ichtuskerk. En daar spelen normaal gesproken verschillende organisten. Deze moeten benaderd worden, en er moet een rooster opgesteld worden. Momenteel is er niemand die dat doet. Diverse mensen zijn benaderd, maar nog niemand zei ‘ja’. Als niemand opstaat voor deze taak, zullen we de lofzang noodgedwongen zonder begeleiding moeten voortzetten, of zelfs helemaal moeten staken.

Dat willen we toch niet?

Vorige keer schreven we in deze nieuwsbrief dat de gemeente niet alleen op de kerkenraad kan drijven. De gemeente is geen gondel waarin alleen de gondelier zorgt dat er gevaren kan worden, maar een roeiboot waarin alle inzittenden roeien om vooruit te komen.

Meld u aan bij één van de kerkenraadsleden!